Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι αυτή η extra μεταγραφική περίοδος δεν είναι για πέταμα.

  Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιήσε 4 μεταγραφές κατά την διάρκεια της κανονικής μεταγραφικής περιόδου, τους Ρομπέρ,Γεωργιάδη, Λαζάρ και Στάμου. Ήταν φανερό ότι η κρίση δεν άφηνε περιθώρια για σπατάλες και έτσι είχε βγει ο Κωνσταντινίδης και είχε αναφέρει τους λόγους που δεν προχώρησαν σε άλλες κινήσεις.Όμως στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν άλλες 2 προσθήκες με ελεύθερη μεταγραφή, οι Σπαντάσιο και Λεονάρντο.
  Με τις 2 αυτές μεταγραφές φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ γεμίζει το ρόστερ του καθώς θα έχει για άλλη μία χρονιά πολλά παιχνίδια στο πρόγραμμα του.Όμως οι 2 αυτές προσθήκες μπορεί να αποδειχθούν πολύ σημαντικές καθώς δεν πρόκειται για τυχαίους παίκτες.
  Ο Τζουλιάνο Σπαντάσιο υπήρξε αρχηγός της προηγούμενης του ομάδος του,Ραπίντ Βουκουρεστίου, και είχε πολύ γεμάτες χρονιές.Παρόλο που είναι μέσος δείχνει να έχει πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα καθώς είχε πετύχει 21 γκολ σε 93 παρουσίες με την φανέλα της Ραπίντ και ψηφίστηκε ως ο τρίτος καλύτερος ξένος στο ρουμάνικο ποδόσφαιρο.(δείτε το δημοσίευμα εδώ).
  Ακόμα ο ΠΑΟΚ υπέγραψε και τον πρώην αριστερό μπακ του ολυμπιακού Λεονάρντο, ο οποίος μπορεί να έμεινε ελέυθερος από τον ολυμπιακό αλλά είχε παίξει σε 56 παιχνίδια, πέτυχε το σημαντικό γκολ με την Άρσεναλ που έδωσε την πρόκριση στον ολυμπιακό(δείτε εδώ) και αποτελεί μία πολύ καλή λύση για back up του Λίνο.
  Είναι βέβαια γνωστό ότι τα στατιστικά δεν παίζουν ποδόσφαιρο και όλα θα φανούν στα επίσημα παιχνίδια αλλά για άλλη μια φορά ο Δικέφαλος του  Βορά απέδειξε ότι μπορούν να γίνουν ποιοτηκές προσθήκες ακόμα και με ελάχιστα χρηματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου